Nye gulv

Da har jakten på det perfekte gulvet startet, og det er ikke lett….for gulvet er jo en stor del av hjemmet, og det kan gjøre så utrolig mye med et rom. Fargen er veldig viktig med tanke på hva slags farge du skal ha på veggene, og med tanke på hvor mye lys du har i rommet. Et veldig mørkt gulv suger jo til seg lys, og man trenger mye lys. Hvis gulvet har mye gult eller rødt i seg, påvirker det farger på veggene og møbler. Jeg synes både mørke og lyse gulv er veldig fint, men man skal tenke seg godt om før man velger fargen og type treverk til det du mener kan passe hjemme hos deg selv.

Så akkurat nå tenker jeg på at det skal klaffe med den riktige fargen, akkurat nok kvist, eik, ask, gran eller oljet, såpet,hvor bred plank etc.

Drømmen er vel et Dinesen gulvet Douglas gran i bred plank, evt fiskebensmønster….

Men til vi klarer å lande på noe som helst, her er litt inspirasjon så lenge!

Inspirasjonsbilder hentet fra nettet

 

 

Inspirasjon til oppussing

Moodboards er noe jeg bruker i jobben min hele tiden – det er et perfekt verktøy i starten av et hvert nytt interiørprosjekt.

Akkurat nå samler jeg inspirasjon til vår leilighet, og til oppussingen jeg håper kan starte i høst.

Denne gangen ønsker jeg å pusse opp hjemme slik at det blir en klassisk og varig leilighet, og med masse fine materialer av god kvalitet – en god mix av treverk, marmor, stål og messing. Til slutt er det møblene, dekorbelysningen, puter og planter som skal få gjøre den siste finishen og få det “lille ekstra”  uttrykket som jeg er alltid er på utkikk etter.

Så om du skal pusse opp, finn bilder av farger, møbler og materialer du liker og sett det sammen i en collage/moodboard – på den måten er det enkelt å se hvilket uttrykk og stil du er ute etter, også er det en veldig morsom og kreativ prosess:)