Neeeew York!!

Jeg tilbragte hele forrige uke i min favoritt storby New York, og det går nok inn i boka som en av de beste turene jeg har hatt:)

Det var min gode venninne Elin og meg på tur, og planen vi hadde lagt opp var så enkel som å besøke mange gode restauranter, cafeer og barer…Vi skulle opp i høyden og se Empire State Building på nært hold, gå over Brooklyn Bridge, tur i Central Park og generelt bare kose oss og gå gatelangs i alle New York sine nydelige områder og fine gater.

Det var en tur som skulle nytes maks og ikke bare stresses igjennom – og det ble alt vi hadde håpet på og mer:)

Så det blir en liten oppsummering fra turen, samt tips til steder som er verdt å besøke om du ikke allerede har vært der før…men når det er sagt så er alle stedene verdt å besøke flere ganger, og vi har allerede planlagt tur til neste sommer for å nyte byen i sol og sommer!!

Jeg starter med steder å spise frokost:

The Egg Shop i Nolita/SoHo som er et ganske nytt spisested, men som allerede har lange køer utenfor døren i helgene. Vi spiste frokost/brunch her to ganger og det var alltid fullt – så et poppis sted i SoHo. Interiøret er super fresht og enkelt, menyen og konseptet er morsomt og gjennomført i alt fra navnet på rettene og de søte menyene som igjen matcher intriøret og maten som da består av egg-retter er helt fantastiske og de har en helt annen vri på ellers vanlige retter med egg. Min store favoritt var “El Camino” med posjerte egg, avocado, tomat og pulled pork…..mmmmmm…

The Butchers Daughter i Nolita/SoHo(reft ovenfor Egg Shop) -vegetar sted med freshe retter og digge juicer.

Her er også alt gjennomført med interiør, personell og sunn fresh mat..så dette er stedet for å få i seg friske, sunne vitaminshakes og digge bagels med egg, futo, avocado og deilig cream cheese..yummy!!

The Boathouse med en fantastisk beliggenhet nede ved vannet midt i Central Park – perfekt start på dagen var en gåtur i parken, spise frokost og så traske videre i det fine været. Et utrolig hyggelig sted med digg frokost i ekte amerikansk stil(juice, bagel, pannekaker og kaffe), og en helt fantastik location selvfølgelig. Absolutt et sted å starte dagen:)

The Public i SoHo, hvor vi spiste en super digg brunch dagen derpå. De har veldig hyggelige søndags-bruncher med gode drinks, store gode frokoster med alt fra burger, eggs benedicte, croissanter og den generelle Cowboy-frokosten som jeg spiste med posjerte egg, bønner, sopp og stekte tomater:) Det er et kjempe fint sted med masse herlige detaljer itillegg masse mennesker – så absolutt et sted for “people watching” – og perfekt location midt i fine Nolita/SoHo:)

Til sutt et sted jeg tenkte ta med selvom det er kjede og en typisk kaffebar, men såå mye hyggeligere enn å sitte på Starbucks. Stedet heter The Coffe Bean, og den vi var på ligger i Upper West Side..et veldig hyggelig område, god kaffe, hyggelig personale og gode varme bagels med cream cheece, så veldig enkelt men også koselig:)

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg