hits

desember 2013

Insta inspo!!

Instagram er helt genialt å bruke for å finne inspirasjon, enten det gjelder interiør, mote, mat, hotell, reise etc....Her er mine favoritter den siste tiden...

 

Innredningscollage

Det er alltid gøy å se hva som rører seg på markedet når det kommer til hus, leiligheter og hytter...og når jeg finner noe jeg liker, er det veldig gøy å tenke på hvordan den kunne blitt dersom jeg kunne fått gjøre slik jeg selv ville.

Jeg er ofte innom Finn.no for å se om jeg finner drømmeleiligheten - den har ikke dukket opp ennå, men fant en jeg likte romløsningen på....og med noen enkle grep kunne den blitt helt super:)

 

B E Y O N C E

Hvis du ikke har lastet ned dette albumet ennå - så er det noe du MÅ gjøre!

Helt fantastisk og går på repeat hjemme hos meg om dagen:)

For en Dame!!!

Terry O`Neill

Jeg er alltid på utkikk etter nye inspiarasjonskilder til fotografer og kunstnere...

De fleste veggene min hjemme er dekket med bilder og sort/hvitt fotografier...desverre i dette tilfellet - for nå står disse bildene til Terry O`Neill høyt opp på ønskelisten - så mulig det må bli noen utskiftninger snart:)

 

Kjøkken inspirasjon...

Om ikke lenge kommer de nye flisene til kjøkkenet mitt - det blir enkle hvite glossy fliser over kjøkkenbenken, samt at jeg skal bytte ut skapfrontene øverst i blank hvit, men beholde underskap i sort blank. Se inspirasjonsbilder under.

Skulle også gjerne hatt inn litt gull og kobber samt litt marmor..men det får bli på mitt neste kjøkken i min neste leilighet!

Dette måtte jeg bare ta med fordi det var så utrolig fint:)

Prosjekt kontor er ferdig

Endelig!!!

Vi ble ferdige kl.00:30 i natt etter en to måneders periode med kveldsjobbing.

Det kunne blitt ferdig før, men pga at vi har kjøpt en del møbler i utlandet så har vi måttet vente på dem.

Ellers har vi malt, sparklet, spikret, snekret, bært mye tungt, kjørt rundt, shoppet, svettet, ledd og ikke minst kost oss.

Dette er et prosjekt min venninne og jeg har hatt lyst til å gjøre lenge - så kjempe gøy når muligheten endelig kom og vi ser hvor bra det ble.

Det eneste jeg ikke viser nå er kjøkkenkroken, da vi venter på kjøleskapet...men det kommer snart så da oppdaterer jeg igjen..også kommer det en liten malemester og maler listene, da vi ikke var såååå gode på det;)

Håper dere synes resultatet ble bra!?(beklager dårlig kvalitet på bildene, men dette er på natta og det er mørkt!!)